Review: Apa micelara Nectar of Nature

De cand am descoperit apa micelara, cu greu ma mai despart de ea. Si desi am gasit multe produse de acest tip bune, imi place sa testez inca una si inca una.

Recent, am descoperit intr-un supermarket, la raionul cu produse ce contin ingrediente bio, o apa micelara din Franta, cu albastrele si aloe vera, numita Nectar of Nature.M-a atras la prima vedere si m-am hotarat sa o incerc.

img_9375

Din pacate, m-a cam dezamagit. Singurul plus pe care l-ar avea ar fi aceste ingrediente de provenienta bio, in rest… are un miros care parca aduce cu cel de cerneala, destul de tare, iti lasa o pelicula lipicioasa, ba chiar te tine destul de tare fata dupa ce o folosesti si nici nu curata atat de bine precum o fac alte ape micelare.

Chiar imi pare rau pentru ca m-a entuziasmat destul de mult si, nu stiu de ce, avusesem asteptari destul de mari.

Pretul sau este in jur de 20 de lei.

Un gând despre „Review: Apa micelara Nectar of Nature

  1. Nivea și Garnier rămân preferatele mele în ceea ce privește apa micelară. Dezamăgită de astfel de produse am rămas și eu, de multe ori. Nu încerca Gerovital Happiness, de pildă. Oricât de mult aș susține produsele românești, nu am cum să spun că m-au ajutat. Să nu mai menționez calitatea net inferioară celor cu care toți suntem obișnuiți într-o anumită măsură. Îmi permit să spun asta grație globalizării. Ne diferențiem din ce în ce mai puțin. Mergi cu metroul o dată și deja știi, de pildă, ce tip de încălțări se poartă în disperare.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s