Review: Paleta Love at first sight

Trebuie sa recunosc ca aceasta paleta m-a atras datorita ambalajului. Atat cutia, care pare a fi penarul cu creioane colorate al unei fete de 12 ani, precum si fardurile care au forma unor inimioare, iar rujurile cea a unor buze.

Suprinzator, culorile fardurile sunt in mare parte cele pe care le folosesc cel mai des. Cu exceptia unor nuante de verde, mereu am avut impresia ca nu imi sta bine cu aceasta culoare. La fel cum, nici culoarea gri sau argintiu nu mi se parea ca mi-ar face vreo favoare. In rest, toate celelalte imi plac mult.

img_9361

Analizand culorile, cred ca au fost alese tocmai acelea care sunt folosite cel mai des de catre femei in machiajul de zi cu zi. Desi, ai la dispozitie suficiente culori care pot fi combinate pentru un machiaj dramatic de seara. E adevarat ca sunt ceva cam prafoase fardurile si probabil ca daca n-ai folosi un primer n-ar exista sanse sa reziste foarte mult pe pleoape. Pentru intensificarea culorilor, poti sa le folosesti cu pensula umeda.

Pretul este de 39 de lei, asadar, pentru acesti bani eu consider ca este o paleta buna din punct de vedere al calitatii si extrem de draguta din punct de vedere al aspectului.

A fost lansata in aceasta luna care este considerata a iubirii, de unde numele, precum si ambalajul ei. O gasiti in toate magazinele Marionnaud din tara.

2 gânduri despre „Review: Paleta Love at first sight

  1. Eu aș zice să încerci masca „Pure Clay”, L’Oreal Paris, disponibilă deocamdată doar în dm. Un review ar fi foarte bun. Eu o am pe cea cu eucalipt și astăzi am aplicat-o pentru prima dată. Mai sunt alte două. Cred că le-ai ajuta pe cititoarele tale.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s