Un ten îngrijit are aromă de piersică

Când eram adolescentă, mă intriga foarte tare cand găseam un produs cosmetic pe care scria +25 de ani. Mi se părea „fructul interzis” și îmi propusesem să ajung cât mai rapid la vârsta respectivă doar pentru a zice: „Sâc, pot să îl folosesc și eu!”. Când am ajuns la 25 de ani, mi-am dat seama că „trebuie” să îl folosesc și eu, că tenul începea „să prindă” ceva maturitate, maturitate pe care nu pot sa zic ca mi-o mai doream cu ardoarea din urmă cu vreo 10-12 ani. Și am început să conștientizez că niciun fond de ten și niciun ruj nu îți pot da frumusețea pe care ți-o oferă un ten luminos și sănătos. Și am început, de asemenea, să pun preț mai mare pe îngrijirea tenului decât pe înfrumusețarea lui în mod artificial. Nu spun că nu mai folosesc produse de make-up, doar că am întotdeauna grijă să ofer acestora o bază curată și hidratată. Această bază constitutie cel mai important pas în reușita unui machiaj.

De asemenea, fug, pe cât posibil, de tot ceea ce înseamnă nociv. Pentru ten, pentru minte, pentru suflet. În ceea ce privește tenul, încerc mereu să aleg produse fără parabeni, care să fi fost testate dermatologic și care să aibă în componență ingrediente naturale.

Recent, am primit spre testare o cremă și o apă micelară fix din această categorie.
Este vorba despre apa micelară și crema hidratantă cu piersici și caise din gama Estratti di Belleza, ambele de la Bottega Verde.
Recunosc că, în momentul în care le-am ales, m-am gândit la parfumul plăcut al piersicilor și la cât de „mâncabil” va deveni tenul meu după ce voi folosi aceste produse. Surpriză, mirosul este unul extrem de delicat. Dar acest lucru nu m-a dezamăgit deloc pentru că mi-am dat seama că se țin de cuvânt și nu adaugă arome artificiale care să îți încânte nasul, dar care să îți supere pielea.
IMG_4368
Crema hidratantă vine într-un recipient din sticlă, ceea ce mă încântă. Este lejeră, se aplică și absoarbe ușor, tenul devine mai luminos și mai catifelat după utilizarea ei.
Am încercat să o folosesc și ca bază de machiaj, însă, pentru tenul meu mixt nu este cea mai potrivită întrucât îmi face tenul să lucească destul de repede după aplicarea ei. De aceea, recomandarea mea ar fi daca ai un ten mixt sau gras, sa o folosesti doar seara. Altfel, pentru un ten uscat sau normal tind să cred că ar funcționa destul de bine și sub fondul de ten.
IMG_4415
În ceea ce privește apa micelară, aceasta își face treaba foarte bine. Adică îți curăță tenul de machiaj, impurități, praf și tot ce ai mai adunat în timpul zilei pe el. Sau în timpul nopții. Pentru că, știm deja că trebuie să ne demachiem atât seara cât și dimineața, nu? Bonus, în urma folosirii ei, tenul îți rămâne mai fin și mai catifelat.
IMG_4344_copy
Pe lângă aceste două produse, am mai primit cadou și un săpun solid cu vanilie neagră. Trebuie să admit că nu mai auzisem de acest ingredient până în prezent, însă, are un miros interesant și destul de diferit față de mirosul clasic de vanilie pe care îl cunoșteam eu.
IMG_4392
Iar cadoul a venit ca urmare a programului pe care îl au disponibil, adică, dacă te înscrii în mod gratuit în Clubul Bottega Verde, primești la fiecare comandă, indiferent de valoarea acesteia, un cadou în varianta standard, nu mostră.
Pe lângă acest lucru, 10 dintre voi, cei care citiți acest articol, puteți beneficia de o reducere de 10% utilizând codul: DOAMNAT. Principiul este simplu: Primul venit, primul servit. Așa că, dacă ești interesată de produsele Bottega Verde, grăbește-te să le analizezi site-ul și ofertele. Sau interesat. Pentru că se găsesc, deopotrivă, și produse destinate bărbaților.
Tu ai încercat produsele lor?
IMG_4316_copy

4 gânduri despre „Un ten îngrijit are aromă de piersică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s