O lume minunată în care veți găsi numai… rochii!

Cel mai frumos cadou primit de 8 Martie a ajuns pe… 7. Eram miercurea trecută la birou și în loc să îmi stea mintea la sarcinile pe care le aveam, îmi storceam creierii să găsesc ceva de îmbrăcat care să fie drăguț, elegant, să atragă atenția, dar să nu mă scoată în evidență într-o manieră deplasată, că doar deh, și 8 Martie aveam să îl petrec tot la job. Și nu găseam nimic, brusc, dulapul meu avea doar două uși și deloc conținut.

IMG_6864_copy

În timp ce încercam, totuși, să fac și pe eficienta, sună telefonul. Telefonul am zis, nu telefoanele, așa că nu-ncepeți să cântați. Era curierul DHL. Cu aceștia am o relație ură-iubire. Atunci cand nu îmi cer, pe lângă taxele vamale, testamentul lui Tutankhamon, sunt cei mai drăguți pentru că, în general, sunt eficienți și îți aduc coletele rapid. Așa că, mereu cand primesc vreo notificare de la ei, tresar, țin degetele încrucișate și fac o rugaciune în gând: ”Dă, Doamne, să nu îmi ceară taxe și documente imposibile, Doamne ajută, Doamne ajută…” Și de data aceasta a funcționat. Voiau doar să îmi livreze un colet. Am coborat rapid 3 etaje și am înfășcat coletul înainte de-a se răzgândi vreun vameș și să aibă vreo pretenție asupra bunului meu ambalat în hârtia lor.

IMG_6881_copy

Acum aveam o altă întrebare existențială? Unde să mă ascund pentru a deschide cutia și a mă putea bucura în liniște de cele 10 secunde de fericire maximă pe care le ai în momentul în care descoperi produsele? În baie, clar! Ce altă încăpere mai reușeste să găzduiască atâtea evenimente importante din viața unei femei? Intru, încui și trag aer în piept. Aranjez o ultimă suviță și reîmprospătez rujul. Întotdeauna trebuie să faci o bună impresie la prima întalnire. Prima întâlnire cu rochia perfectă. A fost dragoste la prima atingere. O bucată de material mătăsos croit exact așa cum îmi imaginasem eu. O rochie midi, plisată, cu mâneci clopot și o fundă la gât. O rochie elegantă, feminină, confortabilă, ideală atât pentru o zi la birou cât și pentru o ieșire în oraș. Dacă mă chinui puțin, cred că o pot purta liniștită și la un eveniment mai pompos. Doar că nu prea servesc așa ceva, tocmai de-aia ziceam că-s liniștită.

Așadar, a doua zi, m-am înțolit cu mai sus numita pe care am accesorizat-o cu o centură verde, cizme negre din catifea de la Dresslily și o jachetă Camaieu care oricât de blanoasă ar părea, este mult mai potrivită sezonului primăvăratic.

Altfel, dacă doriți să aflați impresiile create de această rochie, vă asigur că n-a trecut deloc neobservată sau puțin comentată. Ba chiar mi-a fost cerut și site-ul de pe care a fost achiziționată. Acum, la rece, stau și mă întreb de ce l-am oferit? De când îmi doresc să fiu geamănă-n vestimentație cu colegele mele?! În fine, aceasta-i o dilemă pe care o rezolvăm cu alt prilej.

 

Cu această ocazie, am realizat că îmi place foarte mult acest model de rochie, prin urmare, am executat în grabă o nouă comandă cu un conținut asemănător.

IMG_6840_copy

Până la viitoare perfecțiuni sosite-n casa mea, unde-i cald și bine, conform poeziei, vă las fotografiile cu mândra aceasta. Nu săriți, că mă refeream la rochie.

page123

Rochia este de la VipShop, iar produsele acestora sunt de o calitate superioară față de multe alte site-uri testate de mine până în prezent. De asemenea, comanda a ajuns extrem de repede, în aproximativ 3 zile, prin DHL.

Turcuman988 este codul ce vă aduce o reducere de 5$ pe us.vip.com, la orice comandă a cărei valoare depășește 50$.

Pentru a vedea rochia în mișcare, va invit să urmăriți clipul de aici.

 

2 gânduri despre „O lume minunată în care veți găsi numai… rochii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s