Răsfăț capilar la cel mai bun hairstylist

Se spune că lucrurile bune se uită repede. Eu vin să demonstrez contrariul. Acum vreun an și ceva, m-am lăsat pentru prima dată pe mâinile lui Armando Zahiu, cel care este supranumit si hairstylistul vedetelor. Lui am ales să îi încredințez părul meu și transformarea lui.

img_8318
Noiembrie 2017

Multă lume a considerat că nu ar fi trebuit să îl tund. Mie nu mi-a părut rau. A fost pentru prima oară în viață când am avut părul atât de scurt și mi-a plăcut. Pe lângă aceasta, am descoperit că e mult mai ușor să ai un par de o lungime ceva mai… normală. Și că nu este nevoie de  părul Ilenei Cosânzeana pentru a fi frumoasă. Așa că, între timp, părul meu a mai fost tuns de un hair stylist din Italia, dar deh, nu e tocmai la îndemână. Și a mai fost tuns… de mine. Pe balcon. Fără oglindă. Doar cu o forfecuță de unghii. Această variantă e la îndemână, dar v-o spun doar așa, ca s-o știți. Nu ca s-o încercați vreodată. Eu mai am astfel de apucături, voi sa nu le imprumutati nici măcar pentru o secundă pentru că într-o secundă poți tăia o suvița importantă. Am ales această variantă într-o zi în care mă deranjau destul de tare cei 2 centrimetri de păr pe care îi consideram deteriorați.

IMG_3951_copy

Dar, la scurt timp, am mers la Armando tocmai pentru a repara joaca mea de-a frizerul-n aer liber. Și m-a „reparat”. A avut grija sa taie (dar nu de la radacina) răul făcut de mine. Și m-a rugat să nu mai fac.

Iunie 2018

Și m-a consiliat în ceea ce privește vopsirea părului. Dar eu nu cedez așa ușor, rămân la ideea că firele albe atât timp cât nu mă deranjează pe mine, nu trebuie să deranjeze pe nimeni. Dar mi-a placut maniera de-a explica ceea ce mi s-ar potrivi mai bine atât în ceea ce privește culoarea cât și referitor la produsele către care ar trebui să mă îndrept. Am băgat la cap și voi păstra acolo pentru momentul în care voi face marele pas. Până atunci, m-am bucurat să îmi las părul pe mainile lui pentru spălat, tratament și coafat. M-am simțit răsfățată, mai ales că mie îmi place la nebunie ca cineva să se joace în părul meu. E singurul moment în care simt că vreau să stau cuminte. Încerc să nici nu respir pentru a nu deranja și a nu întrerupe ”ritualul aducător de bine”. De asemenea, mi-a „umblat” la breton. Da, ăla pe care tot cu forfecuța de unghii îl tund. Dar de sportul ăsta nu mă las, e momentul meu de ”mă pricep la toate”. Cand zic că mi-a umblat, mă refer la faptul că mi l-a făcut ceva mai des, ceea ce aveam înainte, spune el că ar fi fost doar o „linie de breton”, iar acum am breton cu acte-n regulă. Pașaportu’ e pe drum.

IMG_3996_copy

Alt lucru care mi-a placut a fost faptul ca datorită produselor folosite, mi-am resimțit pentru prima dată după multă vreme parul ca fiind elastic. Asta e de bine, garantez. Probabil că a contribuit și îndepărtarea vârfurile rare și despicate, rămânând doar părul ăla ”consistent” și cu greutate.

IMG_4039_copy

Una peste alta, m-am simtit bine in salonul lui Armando Zahiu, ca o vedetă. Nu știu dacă are legătura cu faptul ca el se ocupă și de părul unora dintre ele. Dacă vreți să îl întrebați de sănătate, nu știu dacă e tocmai oportun să îl sunați. Dar daca vreți să îl întrebați de sănătatea părului vostru, vă recomand cu drag.

Îl găsiți aici și aici.

Voi ce hairstylist preferat aveți?

15267752_723163721172200_6803395584695072252_n

2 gânduri despre „Răsfăț capilar la cel mai bun hairstylist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s