Un fond de ten minune pentru un ten fără cusur

Lucrul pe care mi-l doresc cel mai mult de la un fond de ten este ca acesta să fie exact ceea ce îi exprimă numele, adică să se contopească cu pielea mea, să se îmbine perfect și să devină prieteni, să reprezinte un fond, nu o mască. Mai pe scurt, să aibă aspect natural. Nu îmi doresc acoperire perfectă, căci nu există chip perfect. Dintotdeauna am folosit acest produs pentru luminozitate și uniformizare, nu pentru a obține aspect de păpușă. Sunt suficient de matură încât să îmi dau seama că pozele din social media sunt doar paravane ale perfecțiunii pe care nimeni o va atinge vreodată, nici cu toți banii din lume. La fel cum nu cred că există produse perfecte, care să facă minuni pentru toată lumea. Tocmai de aceea, eu întotdeauna vă împărtășesc experiențele mele, nu vă recomand. Pentru că există produse care ni se potrivesc și produse pe care e mai bine să le evitam. Dar nu e vina nimanui, nici a lor, nici a noastră, pur și simplu, nu există compatibilitate. La fel ca în viață.

img_1068_copy

Prima oară când am auzit de brandul Lioele a fost în urmă cu ceva ani, când eram în căutarea unui astfel de produs precum cel descris mai sus. Veneam după o perioadă în care folosisem doar Pharmaceris, un fond de ten dermatocosmetic fabricat în Polonia, care tocmai anunța că se va retrage de pe piața românească. Îmi plăcuse mult de el, dar vrând-nevrând, trebuia să accept despărțirea.

Brand-ul corean Lioele promitea mult. Si am vrut să îi dau crezare, așa că mi-am achiziționat Triple the Solution, un BB cream  care era descris ca oferind o acoperire mare cu finish semi-mat. Dar nu era doar atât. Spunea că hidratează, hrănește și calmează pielea, plus că, avea un SPF de 30. Părea un fond de ten căruia să nu îi poți reproșa nimic. Și a fost. Am folosit multe recipiente ale acestui produs în decursul anilor, până când am hotărât să trec la NEXT LEVEL. Nu este considerat astfel produsul Super Gold Snail, un BB cream tot de la Lioele, dar așa îl simt eu. Începând cu SPF-ul 50, ceea ce îl transformă într-un produs ideal inclusiv pentru vară, scăpându-te de grija aplicării unei creme cu factor de protecție, a cărei senzație pe piele mie nu îmi place deloc. Pe lângă asta, extractul din secreție de melc și particulele de aur au rolul de-a regenera și îngriji tenul mai mult decât o poate face o cremă oarecare. Dacă vă întrebați cum ajută secreția de melc în ceea ce privește regenerarea tenului, cumva, răspunsul e la vedere, dar poate n-am stat niciodată să ne gândim. Faptul că melcul ”își permite” să se deplaseze pe suprafețe abrazive, iar aceste leziuni i se repară rapid, este evident că substanțele din această secreție (alantoina, colagen, elastina, acid glycolic, vitamina A, C, E si peptide antimicrobiene) lucrează eficient în această direcție. Acesta a fost lucrul care m-a cucerit. Să scap de grija faptului că fondul de ten mi-ar putea afecta tenul într-un mod negativ, ba chiar să se transforme într-un produs care să mă proteje de factorii de mediu nocivi.

img_1117_copy

Aceste lucruri sunt suficiente pentru mine, dar ar mai fi de menționat faptul că are o acoperire extrem de mare, nu are legătură cu niciun BB cream european. De altfel, nici nu există comparație între aceste produse. În vreme ce produsele europene de acest tip înseamnă creme colorate destinate unei uniformizări a tenului, BB creamurile asiatice au fost concepute tocmai pentru a putea fi folosite de către persoane care suferiseră operații estetice sau arsuri chimice și cărora li se interzicea să folosească fond de ten. De aici, a apărut nevoia unui produs care să îndeplinească mai multe funcții, atât de ingrijire, calmare, hidratare, hrănire, protecție solară precum și acoperire.

Super Gold Snail vine în doar două nuanțe, Warm Beige și Natural Beige, iar cea de-a doua mie mi se potrivește aproape perfect, lucru care mă bucură extrem de tare pentru că cealaltă nuanță este și mai închisă. Însa, spre exemplu, Triple the Solution, are doar o nuanță care se adaptează în funcție de culoarea fiecărui ten, lucru testat și aprobat de mine, vreme de mulți ani, în toate sezoanele.

img_1080_copy

Ambele produse le-am aplicat de-a lungul timpului fie cu buretelul umezit, fie cu degetele. Deși, poate părea mai puțin igienic, folosirea mâinilor îți oferă cel mai natural aspect. Iar acoperirea este atat de mare încât dacă îl întind bine sub zona de sub ochi, nu mai simt nevoia unui anticearcăn.

În final, vreau să vă menționez un lucru care mi-a smuls un zâmbet în momentul în care l-am citit, are legătură cu logo-ul brandului Lioele, acesta reprezintă caleașca Cenușăresei și face referire la transformarea pe care ti-o oferă produsele lor. Nu vi se pare drăguț?

lioele

P.S.: Din cate cunosc eu, în România, produsele Lioele se găsesc doar pe http://www.makeupshop.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s