Eu și Swarovski

Deseori sunt întrebată cum se obțin colaborările. Nu prea știu să răspund, căci de cele mai multe ori, ele m-au găsit pe mine. Oricum, în România, slabe șanse să reușești să propui unei firme o colaborare, iar această să accepte propunerea ta. Nici măcar nu ți se răspunde la email, că așa suntem  noi… educați.

Pe de altă parte, bucuria e mult mai mare atunci cand primești propunerea tocmai pentru că știi că ei te-au ales pe tine, deci le-ai plăcut. Cam asta s-a întâmplat și în ceea ce  privește colaborarea mea cu cei de la Swarovski.

Swarovski e un brand. Punct. Și m-am trezit într-o zi cu un email de la managerul de marketing pe juma’ de Europă și o întreagă Africă, că-mi scrie că mă vor parte a acestor campanii. Mă credeți că n-am crezut? Am verificat să văd dacă adresa de email e reală, mă gândeam că face cineva mișto de mine. Și nu pentru că nu aș avea încredere în mine, ci pentru că audiența mea e mult prea restrânsă pentru astfel de branduri. Dar nu făcuse nimeni mișto, a fost pe bune. Și astfel au luat naștere niște sesiuni foto care mi-au dat mari dureri de cap. Rezultatul final poate părea drăguț, dar tot procesul nu e deloc ușor. Să faci poze unor bijuterii, să ai grijă ca ele să fie mereu în prim plan, nu e cel mai la îndemână lucru. Pe de altă parte, unele dintre ele, prin natura design-ului, nu se combină bine cu orice haină, atunci, ia și răcolește dulapul până găsești ceva corespunzător. Dacă nu ai, improvizează. Caută unghiuri din care accesoriile să se vadă  bine, dar încearcă ca și tu să ai o poziție normală, naturală. Trezește-te devreme, ondulează-ți părul, termină un set de poze, baga capul sub duș, scapă de bucle si apucă-te de alt set pentru ca deși campania se desfășura pe o perioadă de aproximativ 3 săptămâni, tu doar într-o zi aveai timp să îți faci treaba, astfel încât să prinzi și lumină bună și fotograful în toane bune.

Dar una peste alta, a fost plăcut. Și a fost o plăcere. Vă las mai jos câte o dovadă a fiecărei tentative/reușite.


3 gânduri despre „Eu și Swarovski

  1. FELICITARI frumoasa, delicata si stilata doamna…parerea mea sincera este, ca rezultatul efortului este la superlativ…fie, ca pe viitor sa ai parte de multe astfel de colaborari, daca ti le doresti…O primavara frumoasa cu noi proiecte si realizari!!!

    Apreciază

  2. Cum te-ai mirat???La cat esti tu de frumoasa si naturala,este evidenta solicitarea.E plin Instagramul de botoxate,pompate,ajustate,,,,,dar tu?Naturala,frumoasa,inteligenta!La cat mai multe astfel de colaborari „surprinzatoare” modestiei tale!Felicitari!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s