Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia

IMG_2775_copy

Există situații sau plăceri în viață pe care le definim prin ceea ce ne place să numim ”cuvântul magic”. Și pentru mine există astfel de cuvinte, iar unul dintre ele este ”cocos”. Cum aud termenul, cum simt nevoia să îmi instruiesc nasul pentru exerciții de tip inspir-expir. Fie că vorbim despre uleiul de cocos și proprietățile sale extraordinare, fie că vorbim despre nuca de cocos și aroma ei. În mod paradoxal, nu sunt un mare fan al gustului ei, dar ador să stau cu nasu-n tot ce miroase a cocos. Tocmai de aceea, de fiecare dată când întâlnesc un produs cosmetic cu această aroma, nu rezist până nu trag aer în piept, oxigenându-mi creierul cu aroma fructului exotic.

Evident, același lucru s-a întâmplat și la prima mea întâlnire cu noua gamă destinată îngrijirii părului de la Garnier Natural, Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia.

IMG_2700_copy

Deși nuca de cocos rămâne aceeași, mirosul său l-am găsit diferit de fiecare dată în funcție de brand, produs, restul ingredientelor. Tocmai de aceea, odată cu produsele Garnier Naturals, am experimentat o nouă aromă, una care s-ar putea să fie mult mai bine agreată chiar și de cei care nu sunt neapărati iubitori ai acesteia pentru că mirosul este unul extrem de proaspăt. De fapt, mai întâi proaspăt, abia apoi ”coconicios”. Iar termenul nu are sens peiorativ și nici legătură cu vreo cucoană.

Pentru a face referire și la ceea ce înseamna subiectul acestui articol, gama Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia îmi place foarte mult. Dincolo de miros, îți lasă părul extrem de mătăsos și plăcut la atingere.

Șamponul are o textură destul de fluidă, curăță bine părul, mai ales dacă aplici produsul de două ori.

Balsamul are o consistență relativ lejeră și descurcă bine părul.

Aceeași consistență are și masca de păr, o mască ce poate fi folosită în trei moduri: fie în maniera clasică, adica aplicată pe părul umed și lăsată să acționeze câteva minute, fie aplicată pe părul uscat și lăsată să repare și hrănească părul întreaga noapte, fie ca tratament leave-in. Eu prefer prima variantă, mi-e cea mai la îndemână și îmi place că se îndepărtează ușor de pe par, nu trebuie insistat foarte mult.

IMG_2675_copy

Produsele au fost primite spre testare, dar părerea îmi aparține în totalitate, le consider produse bune pe care le-aș recumpăra și recomanda oricând.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s