1, 2, 3… #stopwaiting Elseve Rapid Reviver

Până să încep să conștientizez apropierea vârstei de 30 de ani, preocuparea mea cea mai mare era îngrijirea părului. Îmi plăcea să testez de fiecare dată produse noi, rar cumpăram de două ori același produs. Dacă se întâmpla acest lucru, însemna că acel produs chiar era din categoria ”wow”. În prezent, recunosc, stau mai mult cu nasul în articole de skincare, vreau să încep să cunosc cât mai multe despre acest subiect, dar asta nu înseamnă că neglijez ceea ce a însemnat cea mai mare grijă a mea vreme de cel puțin 10 ani. Așa că, mă bucur de fiecare dată când am ocazia să descopăr produse noi și interesante. Adevărul e că mă gândeam că pentru a testa tot ceea ce îmi face cu ochiul, mi-ar mai trebui cel putin 30 de capete. Zilnic apar  lucruri noi, formule inovatoare, poțiuni magice. Toate îți promit că vei deveni cel puțin un Rapunzel invidiat de Tinkerbell și toate prietenele ei zburătoare. Dar puține sunt produsele care chiar se diferențiază.

IMG_6801-01

O surpriză plăcută am avut-o cu gama de balsamuri de păr de la Elseve, Rapid Reviver, care are o formula ce protejeaza de 2X mai mult datorită concentraț€iei ridicate de ser protector cu aminoacizi și vitamina E. Însuși numele ne indică o minimă irosire a uneia dintre cele mai importante resurse ale omului: timpul. Adică, totul se desfășoară pe repede-înainte. Adevărul e că eu tot țin acest balsam vreo 5 minute în păr, nu de alta, dar parcă mi-e ”ciudă” să îl înlătur atât de rapid. Plus că cele două variante (Total Repair 5 și Ulei Extraordinar) încercate de mine din cele 3 disponibile (Total Repair 5, Ulei Extraordinar, Color Vive), miros excelent. Așa că îmi doresc să le ofer timp pentru a se instala în spațiu. Mirosul în par, despre asta vorbeam. Nu știu să vă zic exact a ce miroase, mai ales cel pentru păr deteriorat. dar știu să vă zic către ce mă trimite cu gândul: către copilărie. Nu mai vorbesc despre culoare, care e fix a copilăriei: roz! Balsamul destinat părului uscat este clasic, adică alb. Dar ambele au o textură ușor spumoasă, aș zice eu. Mă duce un pic cu gândul la un mousse. Textura nu e deloc întâmplătoare, cred, căci îmi  imaginez că dacă își dorești un produs care să acționeze rapid, îți dorești tot rapid să și scapi de el. Astfel că se îndepărtează extrem de ușor de pe păr.

Rezultatele obținute după utilizarea produsului? Un păr matasos, descurcat, ușor disciplinat. Când zic ”ușor disciplinat”, mă refer la starea naturală a părului meu care e una de tip ”vreau să explodez”, iar după folosirea balsamului Rapid Reviver a devenit mai așezat, parca nu mai vrea să o ia la sănătoasa.

Și că tot vorbeam despre miros, să știți că se conservă foarte bine în firul de păr. Chiar și la trei zile de la spălare încă e prezent.

Pentru un produs de tip drugstore, îl consider un produs bun pe care l-as recomanda și recumpăra.

Balsamul se găsește în magazinele din România în trei variante: Color Vive pentru păr vopsit, Ulei extraordinar pentru păr uscat și Total Repair 5 pentru păr deteriorat.

Produsele au fost primite spre testare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s