DAYTOX. Când ambalajul contează.

Dacă aș fi reușit în această viață să mă împrietenesc mai mult cu materia numită chimie, existau șanse destul de mari ca astăzi să fiu farmacist. Am avut ocazia, în adolescență, să îmi petrec luni de zile într-un mediu care includea: farmaciști, medicamente și… recipiente drăgălașe. Așa le percepeam atunci, așa le percep și acum. Pentru că n-am reușit, nici măcar n-am încercat, să lucrez în acest domeniu, mi-a rămas o singură bucurie: borcănașele. Încă îmi atrag atenția atunci când le descopăr pe rafturile magazinelor de cosmetice și nu numai.

 

Așa s-a întâmplat și cu brandul DAYTOX. Mi-a atras atenția datorită ambalajelor. Din fericire, a fost un caz în care ambalajul a contat, dar și conținutul a fost pe măsură.

Daytox e un brand german, poate mult prea puțin cunoscut în România, dar care face o treabă excelentă și care va cuceri cu siguranță persoanele foarte atente la eticheta ambalajului, spun asta făcând referire la ingrediente. Produsele sunt ”curate”, 100% vegane, nu conțin parabeni sau parfum, fiind potrivite si tenului sensibil.

IMG_7072_copy

Înițial, am ales crema de noapte regenerantă de la care recunosc că n-am avut mari așteptări. Posibil să se fi întâmplat acest lucru și pentru că nu găseam mai deloc informație despre ea și mă gândeam că va fi încă o cremă și atât. M-a surprins încă de la prima utilizare, deși este o cremă foarte hidratantă, se absoarbe extrem de repede în piele, de parcă tenul tău o aștepta dintotdeauna.

IMG_7090_copy

Iar partea cea mai plăcută o descoperi în dimineața următoare în care te privești adormită în oglindă și simți că fața nu ți se potrivește. De ce? Fiindcă fața ta este mult prea luminoasă și voioasă pentru ochii tăi mici și deranjați de faptul că trebuie să rămână deschiși. Tenul este radiant și hidratat. Este plăcut la vedere și la atingere.

IMG_7098_copy

Și pentru toate ambalajele produselor Daytox par a fi luate din laboratorul de chimie, am ales să încerc și exfoliantul cu enzime pentru față. Este un exfoliant ce pare la prima vedere o pudră de talc. Această substanță se amestecă cu o cantitate mică de apă, astfel încât să rezulte o pastă pe care o aplici pe ten și o lași să acționeze maximum 2 minute. În urma acestor minute de așteptare, vei obține din nou un ten catifelat, luminos, curat, incredibil de fin! Așa cum nici exfolierea mecanică, nici cea chimică, nu îți oferă. Prin acest tip de peeling, pielea este curățată în profunzime într-un timp scurt, iat tenul rămâne  catifelat și luminos, pregătit pentru a absorbi tratamentele pe care i le oferi.

Cum acționează exfolierea enzimatică?

Exfolierea cu enzime se realizează prin desprinderea și îndepărtarea celulelor moarte astfel că are capacitatea de-a diminua cicatrici, vergeturi, pete de vârstă, linii fine și modificările de culoare. Enzimele pot penetra pielea pentru a curăța porii și pentru a îmbunătăți tonusul și textura pielii. Exfolierea cu enzime naturale este preferată de persoanele care doresc să nu își rănească pielea așa cum o pot face celelalte tipuri de exfoliere.

Dincolo de ambalaje drăguțe, mă bucur că am descoperit un brand cu produse de calitate care mi se potrivesc foarte bine. Deja am pe lista dorințelor mici și multe serul  Daytox cu vitamina C!

Produsele Daytox sunt disponibile pe site-ul Douglas.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s