Artemis. Hidratare și matifiere elvețiană

Atunci când natura te înzestrează cu un ten mixt, ai o dublă misiune: hidratare și matifiere. Așa că îți alegi răbdarea drept cel mai bun prieten și încerci și în dreapta și în stânga, mai testezi și ce ți-a recomandat vecina de la 2, dar și ce a zis că e ”the best” influenceru’ de pe youtube. Și într-un final ajungi la concluzia că… nimic nu se potrivește tenului tau. Și că trebuie să mergi pe cont propriu, să alegi, poate, și mărci care deși nu sunt foarte promovate, așteaptă să fie descoperite pentru a vedea ce treabă minunată pot face.

IMG_7129_copy

Este și cazul cremei-gel de la Artemis, pe care nu o vazusem deloc prezentată în online, însă m-a cucerit cu ambalajul elegant și cu țara de origine: Elveția. Nu testasem niciun produs de skincare elvețian și, cumva, în mintea mea, exista ideea că nu au cum să facă elvețienii lucruri de calitate slabă.

Nu știu dacă doar poziția geografică a avut de-a face în treaba aceasta, dar cert e că această cremă mi se potrivește… aș fi zis mănușă, dar fiind vorba de față, mai repede ar merge un fular.

Produsul este o cremă tip gel, care se absoarbe extrem de repede în piele și o matifiază precum un primer. Exact cum promite. Menține sebumul sub control vreme de 5-6 ore, așadar, nu face minuni, doar lucruri lăudabile. Un alt aspect care mă bucură este dat de faptul că e destul de compatibilă cu crema cu SPF pe care o folosesc, în sensul în care, dacă îi acorzi timpul necesar să se absoarbă complet în piele, o acceptă cu mare drag alături de ea și pe cea cu protecție solară. Am avut unele care nu se agreau deloc și ieșea cu scântei. Sau scame.

IMG_7137_copy

Îmi place mult și sistemul de dozaj, pompița pe care o are nu îți oferă extrem de mult produs la o singură apăsare, drept urmare, nu riști să risipești conținutul. Eu folosesc pentru întreaga față cam 3-4 pompițe.

În ceea ce privește ingredientele, producătorii susțin că produsul nu conține alergeni, uleiuri sau parabeni. Are însă parfum. Aviz persoanelor cu ten sensibil. Iar dacă nu ai încredere în ceea ce spun ei și eu, poți să apelezi la site-ul acesta care îți dezvăluie pe loc ce e bun și ce e rau din componența cremelor tale. Eu îl folosesc destul de des și am început să mă ghidez după el atunci când vine vorba despre o nouă achiziție.

Crema Artemis Matifying 24 H Gel-Cream se găsește pe douglas.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s